今日のお天気は、晴れ
今日の出来事:
今日のアクティビティ: Binちゃんお料理教室
今日の運動: 外苑ラジオ体操&ジョギング
朝食前: サプリメント各種
朝食(ブランチ):
お水500ml
バナナ、キウイ
トマト、アボカド、きゅうり、胡麻ドレッシングくるみ、イチジク、五穀パン
ベジタブルカレー(玉ねぎ、ガーリック、ショウガ、、ニンジン、、キャベツ、キドニービーンズ、 黒いんげん豆、いんげん豆、レンズ豆、カレー粉、インディアンスパイスミックス、ガムマサラ)
昼食: 千駄ヶ谷社会教育館、Binちゃんお料理教室にて
お水500mlナシゴレン(レッドチリ、チキン、ポーク、干し海老、海老、米、たまねぎ、にんにく、トマト、長 ネギ、スウィート醤油、
アボカドのデザート
サラダ
今日のメニューの作り方
Advocado shake
(6 people)
4 avocado
4
ice cream (vanilla ice cream)
Combine/mix avocado
and the ice cream and puor into the glass,( serve with spoon )
NASI
GORENG
(serving for 6 people)
6 plate of rice
Oil/butter
salt
6 eggs ,
1.5 onion sliced
6 cloves of
garlic (minced in ulekan)
parsley
15 gr sakura ebi
10 gr
fried red onion
1/2 tomato sliced finely
1 block chicken stock
salt pepper
4 red chili, sliced
200 gr chicken fillet
200
gr pork
5 tbs kecap manis/sweet soy sauce
2 tbs Indonesian
chili sauce
1/2 spring onion
1. First we need to slice
the garlic, chili, tomato and onion.
2. Cut chicken and pork into
small pieces.
3. Minced garlic in the food processor till soft, add 1
teaspoon salt, tomato and chilli. Minced until soft.
4 Heat oil in
a large frying pan/wok and make fried egg (medamayaki)
5. Heat oil in
another frying pan/wok. Add sliced onions and fry for 5 minutes then add
garlic,tomato, chilies paste and fry 2 minutes.
6. Add sakura ebi.
7. Add pork and chicken and fry gently 5-7 minutes until cooked.
8.
Add oil/butter and the cold rice to the frying pan. Stir-fry, breaking up
any lumps, until the rice is heated through. and add thinly sliced
spring onion.
9.Add the kecap manis, salt and chicken block and
stir-fry for another minute.
10. Sprinkle the chopped parsley.
- Place the rice in the center and garnish with the fried egg and fried red onion.
· Serve immediately.
赤ワイン
おつまみ: ドライナッツ 赤エンドウ、青エンドウ
From Cecilia Reiko Mikumo
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4-25-2010 Indonesian Cuisine |